Behöver du hjälp med trädgårdsarbete i Uppsala?

Skulle du vilja ha hjälp med trädgårdsarbete i Uppsala? När det gäller detta så finns det ett bra företag som utför trädgårdsarbete i Uppsala som du kan vända dig till. De heter 12 Träd AB. Bland deras tjänster hittar du:

  • Trädfällning
  • Sektionsfällning
  • Trädgårdsarbeten
  • Altanbygge
  • Staket

När det gäller just trädgårdsarbeten så kan de fixa med det mesta. Bland annat kan de klippa häckar, rensa ogräs och göra beskärning av buskar och träd.

I Uppsala finns det hjälp med trädgårdsarbeten

Om du vill att någon ska fixa med trädgårdsarbete i Uppsala hos just dig, så är det smart att vända dig till proffs. Det är just vad 12 Träd AB är. De kan göra en hel del olika arbeten i din trädgård. Sedan är de bäst på detta med träd. Då att fälla dem eller att beskära dem. Så vill du att de även ska fixa detta, så är det bara att be dem om detta!

Utöver att fixa med träd eller trädgårdar, så har detta företag även två andra bra tjänster; altanbygge och staket.

Få hjälp i din trädgård

12 Träd AB kan göra mer än bara rensa ogräs i trädgården, de kan även fixa en altan till dig att njuta av. Sedan har de även en tjänst där de monterar staket. Passar ju perfekt om det är så att du vill få upp ett runt din trädgård. De kan även sätta upp stängsel. Om du är nyfiken på att veta mer om deras olika tjänster, besök då deras hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så kan de berätta mer.